Voordelen Handmatig Verstelbare Bureaus

Bas Kuiper

Bas Kuiper

9 maart 2023

Verbeter uw werkplekcomfort en gezondheid met ons handmatig verstelbaar bureau - stel gemakkelijk de hoogte in en wissel tussen zittend en staand werken voor een ergonomische en productieve werkomgeving.

Handmatig verstelbare bureaus zijn een populaire keuze geworden voor kantooromgevingen over de hele wereld. Steeds meer mensen realiseren zich de vele voordelen van deze bureaus, zoals een betere gezondheid, meer comfort en productiviteit op het werk. In deze blog zullen we enkele van de belangrijkste voordelen van handmatig verstelbare bureaus bespreken.

Wat is Ergonomie?

Ergonomie verwijst naar het ontwerp van de werkplek om deze zo comfortabel, efficiënt en veilig mogelijk te maken voor de werknemers. Handmatig verstelbare bureaus bieden de mogelijkheid om de hoogte van het bureau aan te passen aan de individuele behoeften van de werknemer. Hierdoor kan de werknemer de juiste werkhouding aannemen, wat de kans op nek-, rug- en schouderklachten vermindert.

Een verstelbaar bureau verbeterd de gezondheid

Het zitten gedurende lange periodes kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen zoals obesitas, diabetes, hartziekten en kanker. Handmatig verstelbare bureaus bieden de mogelijkheid om af te wisselen tussen staand en zittend werken, waardoor de bloedsomloop verbetert en de kans op gezondheidsproblemen vermindert.

Nauwkeurig aanpasbare werkstations die voldoen aan jouw individuele behoeften.

Wat zijn de voordelen voor de productiviteit

Onderzoek heeft aangetoond dat staand werken de productiviteit kan verhogen, aangezien het zorgt voor een verhoogde alertheid en focus. Handmatig verstelbare bureaus bieden de mogelijkheid om snel en gemakkelijk tussen staand en zittend werken te wisselen, waardoor werknemers hun energie kunnen richten op hun taken en doelen.

Bekijk goedkoper alternatief

Handmatig verstelbare bureaus zijn over het algemeen goedkoper dan elektrisch verstelbare bureaus. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om te investeren in een groot aantal bureaus zonder een groot budget te hoeven hebben. Bovendien hebben handmatig verstelbare bureaus minder onderhoud nodig, wat de kosten voor reparatie en vervanging vermindert.

Gemakkelijk aan te passen

Handmatig verstelbare bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de behoeften van de werknemers en de inrichting van het kantoor. Dit maakt het gemakkelijk om een ergonomische en comfortabele werkplek te creëren die past bij de behoeften van het bedrijf en zijn werknemers.

Meer blogs lezen:

Deze blog delen

De laatste blog posts

Bekijk de laatste industry nieuws, weetjes, technologie en meer.